Skip to content

Terminal Sur

Plataforma Discos

0

El disc 'Terminal Sur' és una creació musical que barreja melodies tradicionals mediterrànies amb influències contemporànies, oferint una experiència sonora única. Amb una combinació de ritmes rumbes, melodies gnawa i versions originals, aquest àlbum captiva l'essència dels paisatges sonors del sud. Cada cançó transporta l'oient a un viatge emocionant a través dels colors i els sons del Mediterrani, amb la veu expressiva de Miquel Gil liderant el camí.

Tracklist:

1.- Viajero

2.- Dinero Negro

3.-Sahariana

1.- Viajero

4.-Bon Mati

5.- Vampiro

6.- Esa Oscura Voz En Off

7.- Blau

Orgànic

Sonifolk

0

El disc 'Orgànic' és una obra mestra musical que ens endinsa en les profunditats de les melodies tradicionals mediterrànies amb una perspectiva contemporània. A través d'una fusió de sonoritats autèntiques i innovadores, aquest àlbum captura l'ànima del Mediterrani amb la veu inconfusible de Miquel Gil al capdavant. Des de les tonalitats del flamenc fins a les influències més exòtiques, 'Orgànic' ofereix un viatge emocionant a través de les arrels musicals de la regió. Cada cançó és una narració apassionant que ens recorda la riquesa cultural i la diversitat sonora del nostre patrimoni.

Tracklist:

1.- Amaga L'arbre

2.- L'amor És Déu En Barca

3.- Línia De Flotació

4.- Primavera

5.- Com Si L'aigua

6.- I Dotze

7.- Van Tres

8.- Un Silenci

9.-Mire La Mar

10.- Cançó Dels Traginers

11.-Bec De Gavina

Katà

Temps Record

0

'Katà' és una obra captivadora que fusiona les melodies tradicionals mediterrànies amb una moderna exploració musical. Amb la seva combinació única de gèneres com granaïnes, fandangos, rembetika i més, 'Katà' ens transporta a través d'un viatge sonor ple d'emoció i descobriment. Amb la col·laboració de talentosos músics i la guitarra enèrgica de Raül Rodríguez, aquest àlbum captura l'essència del cant valencià amb una energia i una passió contagioses. Cada nota ressona amb l'espiritualitat del Mediterrani, oferint una experiència musical que et captivarà des del primer moment.

Tracklist:

1.- Bandereta

2.- Tornada

3.- Katà

4.- Memòria

5.- Fandango

6.- I Giren

7.- Fènix

8.- Saturnàlia

9.-Un Bolero (A L'Alcudia)

10.- Cavall D'Arabia

11.- S'amaga

EN CONCERT

Galileo Music

0

Amb una selecció de les seves cançons més estimades interpretades en directe, aquest àlbum ofereix una experiència immersiva que et transporta directament al cor del seu univers musical. Amb la seva veu expressiva i la seva habilitat amb la guitarra, Miquel Gil ens guia a través d'un viatge emocionant a través de les emocions i les històries que defineixen la seva música. Cada pista és una celebració de la passió i l'art de l'actuació en viu, capturant l'encant irrepetible de cada concert.

Tracklist:

1.- Bandereta

2.-Tornada

3.-Tic-Tac

4.-Amaga L'Arbre

5.- Van Tres

6.- Katá

7.- L'Amor Es Deu En Barca

8.-Memória

9.- Adieu Paure Carnavas / Wa Habibi

10.- Cançó Dels Traginers

11.- Ballo Sardo / Cavall D'Arabia

Eixos

Temps Record

0

Eixos destaca per la seva profunditat emocional i la seva riquesa musical. Amb una combinació d'harmonies evocadores i lletres emotives, aquest àlbum captura la complexitat de les experiències humanes i la seva relació amb el món que ens envolta. Les cançons de "Eixos" exploran temes universals com l'amor, la pèrdua, la lluita i la superació, oferint una reflexió íntima sobre la condició humana. Amb la seva veu penetrant i la seva habilitat com a compositor, Miquel Gil ens guia a través d'un viatge emocional que ens deixa marcats per sempre.

Tracklist:

1.- Tinc Una Pena

2.- Fil De Vint

3.- De La China

4.- Dels Meus Ulls

5.- Gola Ampla

6.- Pensant Maneres

7.- Pepe Tono

8.-Tic Tac

9.-Parea

10.- Eix Tort

11.- Homenatge

Per Marcianes

Temps Record

0

Amb una fusió d'harmonies surrealistes i melodies hipnòtiques, aquest àlbum et convida a explorar els confins de la imaginació i la creativitat. Les cançons de "Marcianes" són una barreja eclèctica de sons extraterrestres i ritmes intergalàctics, creant una experiència sonora única i captivadora. Amb la seva veu etèria i els seus arranjaments innovadors, Miquel Gil ens guia a través d'un viatge espacial ple de sorpreses i emocions.

Tracklist:

1.- De la Mar

2.- Rosa de Paper

3.- X Marcianes

4.- En Acabant

5.- La Cileta

6.- Vesprades

7.- Com Més

8.- Les Xiquetes

9.-Somriures

10.- Mirant la Llum

11.- Ferida

GEOMETRIES

Temps Record

0

El disc "Geometries" és una exploració musical que fusiona la forma i el so en una experiència única. Amb una combinació d'harmonies polifòniques i ritmes complexes, aquest àlbum et transporta a través de patrons sonors intrincats i textures hipnòtiques. Les cançons de "Geometries" són una reflexió profunda sobre l'ordre i el caos, la simetria i l'asimetria, capturant la bellesa matemàtica de la música en cada nota. Amb la seva veu enigmàtica i els seus arranjaments innovadors, Miquel Gil ens guia a través d'un laberint musical ple de sorpreses i descobriments.

Tracklist:

1.- Llei Horària

2.-Hotel París

3.-Canvi De Clima

4.-#Copla 42

5.- Copeo

6.- Mort Petita

7.- Terra

8.-Tempesta

9.- La Que Diu

10.- Geometries

viatger

Temps Record

0

Crònica musical que ens transporta a través de paisatges emocionals i històries íntimes. Amb una combinació de melodies melancòliques i lletres evocadores, aquest àlbum et convida a explorar les profunditats de l'ànima humana i les emocions universals que ens uneixen. Les cançons de "Viatger" són una oda a la bellesa del viatge i la transformació personal, capturant la magia del descobriment i la redescoberta.

Tracklist:

1.- Nineta

2.- La resposta

3.- Ai Ramon!!

4.- Sa Serena

5.- La Veritat

6.- Racons

7.- Rusaffi

8.-Cecilia

9.-Viatger

10.- Otoño en Navarrés